Om oss

Vi som driver Familjedaghemmet Äppellunden heter Sara Larsson, 31 år gammal och Tomas Larsson, 40 år gammal. Vi bor tillsammans med våra fyra barn, Theo 8 år, Liam 6 1/2 år, Noel 5 år och Leah 3 1/2 år och i ett hus i Grycksbo.

I april 2017 startade Familjedaghemmet Äppellunden som då drevs av Sara i privat regi. Nu arbetar vi tillsammans i vårat gemensamma Familjedaghem och har möjlighet att ta emot en barngrupp på max 12 barn där 2 av barnen är våra egna. Verksamheten riktar sig till barn i åldern 1-6 år.

Vi arbetar med utgångspunkt att stärka barnens egna personligeter, att alla barn ska bli sedda varje dag, att barnen lär sig att känna med andra, visar hänsyn, respekt och månar om varandra. Att ge barnen utlopp för sin energi, att tro på barnens förmåga och lust att lära, att vi skrattar och har kul tillsammans varje dag. 

Om vi endast fick beskriva vår verksamhet med två ord skulle det vara TRYGGHET och KREATIVITET. 

Vi ser verkligen fram emot att ta emot fler barn i vårat hem och vår vardag tillsammans och hoppas på att vi, barnen och deras föräldrar kommer att komma varandra nära. Att det bidrar till att lättare kunna samverka kring barnet och dess omvårdnad och stärka det i dess personliga och sociala utvecklig och att hela familjen kommer att känna sig trygga och trivas med sin barnomsorg. Vårat mål och våran förhoppning är att vårat brinnande intresse för vårat arbete kommer att fortsätta utvecklas tillsammans med oss, vårat familjedaghem och framförallt tillsammans med barnen.